Pozovite nas na +387 (0)36 573 805 ili napravite Online RezervacijuNAPRAVITE REZERVACIJU

Izleti i ekskurzije

Mostar

Izlet Mostar

Kulturno i gospodarsko sjedište Hercegovine, grad na raskrižju različitih kultura i religija istoka i zapada, koje su stoljećima utjecale jedna na drugu i ostavljale tragove svoje prisutnosti. Vožnja gradom i panorama s jedinstvenim pogledom na grad i Stari most s mogućnošću fotografiranja, upoznat ce vas s njegovim osobitostima. Mogućnost posjete jedne od tipičnih „Turskih kuća“ iz 17.st. (Bišćevića, kajtazova ili Muslibegovića), Muzej Hercegovine (Sahat kula), kai i Karađozbegove, Koski-Mehmed Pašine i Tabačice džamije iz 17.st.

Međugorje

Izlet Medjugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta na svijetu. Postalo je poznato kroz ukazanja Djevice Marije, koja se kao fenomen počela javljati 1981. godine, nakon čega se počeo razvijati vjerski turizam. Od tada je ovo hercegovačko mjesto, uz Sarajevo, jedno od najposjećenijih turističkih centara BiH, koje godišnje obiđe oko milijun katolika iz cijelog svijeta. Centar okupljanja u Svetištu kraljice mira, kako se međugorsko svetište službeno zove, je crkva sv. Jakova u centru mjesta.

Vodopad Kravice

Izlet Kravice

Kravice su vodopad koji se nalazi 3 km nizvodno od Vitaljine, u Studencima blizu Ljubuškog. Stvoren je radom sedronosne rijeke Trebižat. Visina slapa kreće se od 26 - 28 metara, s vodenim amfiteatrom ispod slapa promjera 120 metara. Preko sedronosna sloja od dna do vrha slapa izrasla je trava, mahovina, alge i lišajevi. Uz slap su nikle konopljika, smokve i topole. Nekada su uz slap bili aktivni mnogobrojni mlinovi i stupe za valjanje sukna.Sedrena područja oko vodopada Kravice spadaju u geološke spomenike prirode Bosne i Hercegovine.